Jämsä-Jukola

Avatar
jouni
Site Admin
Viestit: 903
Liittynyt: 15.10.03 14:01:17
Paikkakunta: Hollola
Viesti:

Jämsä-Jukola

Viesti Kirjoittaja jouni » 19.06.13 09:15:28

Jämsänkoskella järjestetty Jämsä-Jukola tarjosi tällä kertaa hienoa keliä, vaihtelevaa maastoa ja suurta draamaa HyRalaisittain.

Venlojen tuloskertaus tulikin tuossa jo. Ykkösjoukkue suoritui varsin mallikkaasti, sukupolvenvaihdos on tapahtumassa. Erittäin ison plussan antaisin myös siitä että noin valtava joukko (jossa mukana ensikertalaisia ja Jukola-koululaisia) pääsi hyväksytysti suorituksen läpi. Eniten sijoja nosti Terhi Collin kasijoukkueen ankkurina (114 sijaa)

Miesten viestissä ykkösjoukkueen ja sitä mukaa muidenkin joukkueiden kokoonpanot elivät erittän paljon. Ensin Kimmo teloi nilkan, sitten Janne Å:n jalkavaivat tiputtivat miehen nelosjoukkueeseen. Seuraavaksi sairasosastolle ilmottautui Elmeri, joka heivattiin pitkältä yöltä aluksi lyhyelle osuudelle ja lopulta kokonaan kisasta ulos. Tapsakin sairasteli viimeiseen asti ja Sampolla oli välikorvantulehdus. No, kakkosesta löytyi kuitenkin paikkaajia (Times ja Tero) ja näinollen kakkosjoukkueessa juoksi lopulta 3 junioria, Oskari, Sakari ja Ville. Ja hyvin juoksivatkin.

Ykkösjoukkueen viesti lähti yskähdellen käyntiin, mutta pitkällä yöllä Sampo aloitti nousun jota Tero hienosti jatkui. Timokin oli hyvässä vauhdissa ja vaikea aluekin oli melkein jo selvitetty kunnes pohje sanoi poks. Siihen kiteytyi tämän vuoden epäonni ja näin taistelijamme kuljettiin mönkijällä pois maastosta. Loppujoukkue sai juosta harjoitusmielessä reittinsä läpi.

Muut joukkueet: Kaikki hienosti läpi. Kakkosjoukkue selvityi muutosten myllerryksessä mukavalle sijalle 281. Suurin nostaja ei ollut yllätys: Janne Å nelosjoukkueen kakkososuudella -486 sijaa.

Ykkösjoukkueen miesten tuntoja tulossa historiikkisivulle myöhemmin.

HyRan tulokset
http://online.jukola.com/tulokset/fi/ha ... _juoksija=
Mestari tekee harjoituksen

Palaa sivulle “Kesäkuu”