Karttavisa IV

Vanha tuttu juttupalsta yleiselle uhoamiselle. Ethän kirjoita tiedotus/ilmoitus-asioita tänne.
Vastaa Viestiin
pekka
Site Admin
Viestit: 607
Liittynyt: 14.10.03 15:44:43
Paikkakunta: Helsinki

Karttavisa IV

Viesti Kirjoittaja pekka » 18.02.09 16:52:26

Tällä kertaa oikeuksista.

Kysymys yksi: Ovatko Pontevan karttojen oikeudet nykyään meillä? Oiskohan näistä Pontsun kartoista listaa missään?

Kysymys kaksi: Miten Fin5 2003 karttojen oikeudet menevät? SSL:n karttarekisteri (http://kartta.ssl.fi/karttarekisteri/ww ... isteri.php) on merkinnyt ne kaikki RiSulle (myös Km-kallio ja Leppäkorpi). RiSun sivuilla (http://www.risu.fi/index.php?option=com ... &Itemid=60) taas Fin5-kartoista Leppäkorpi ja Kilometrikallio eivät ole RiSun listoilla. Kysyn siksi, että minulle on toimitettu Huhtariihi (Loppi) ja Pappilanlääni (Loppi) kartat ja pohdiskelen saako niitä laittaa esille tänne. Veikkaan että eivät ole meidän karttoja ja en siten saa laittaa esille.

pekka
Site Admin
Viestit: 607
Liittynyt: 14.10.03 15:44:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Karttavisa IV

Viesti Kirjoittaja pekka » 23.03.09 20:19:16

Olen saanut vastauksia näihin kysymyksiin. Pontevan karttojen oikeuksien kaikkien lakipykälien mukaista omistajaa ei ole onnistuttu saamaan selville, mutta päädyimme siihen että on turvallista laittaa myös HyPon kartat tänne esille. Asianmukaisten merkintöjen kera, sillä emme halua ota kunniaa HyPon tekemästä hienosta työstä.

Fin5 2003 kartat taas ovat tehty yhteistyössä kolmen seuran kesken. HyRa oli näistä yksi, joten meillä on oikeudet esittää karttoja täällä sivuillamme. Jälleen siis asianmukaisten merkintöjen kera - kartat eivät ole pelkästään HyRan omaisuutta.

Lisään Raimo Lindiltä saamani 2 Lopen alueen Fin5 karttaa lähiaikoina sivuille ja päivitän kahden täällä jo julkaistun Fin5 kartan copyright tekstejä pikapuoliin.

Jos jollain on lähettää lisää HyPon karttoja tänne esille pantavaksi, niin antaa palaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Juttupalsta”