Hakalassa Sprintti-cup avaus

Keskustelua/ilmoituksia iltarasteista.
Vastaa Viestiin
HeikkiS
Viestit: 34
Liittynyt: 25.04.12 22:52:32

Hakalassa Sprintti-cup avaus

Viesti Kirjoittaja HeikkiS »

Talvirastit Hakalassa

Hyvinkään Rasti järjestää sprinttisuunnistuksen lauantaina 15.1.2022 Hakalan koululla, mistä lähdöt klo 10 - 11. Opastus paikalle Niinipuunpolun kautta. Sprintissä juostaan sokkeloisessa kaupunkiympäristössä ja yritetään valita nopein reitti. Ratoja voi suunnistaa myös omatoimirasteina seuraavan viikon.
Radat: A 4,2 km, B 3,7 km ja C 2,5 km. Karttana on 1:4000 mittakaavainen sprinttisuunnistuskartta . A-radalla juostaan samalla myös ensimmäinen sprintti-cup osakilpailu. B-radan reitillä käydään korttelialueen lisäksi metsäisillä poluilla. Karttamaksut 6 € / 3 € mieluiten ”Rastilippu”-palvelun kautta. Seuran nettisivuilta löytyy tarkemmat ohjeet maksutavoista. Paikan päällä korttimaksu tai tasaraha.
Rasteilla on lauantaina pienet rastiliput numerotunnisteet. Omatoimirasteilla merkkinauhat. Omatoimirasteille saa valmiita tulostekarttoja myös seuran postilaatikosta, Noronkierto 5, su 16.1. alkaen.


Lisäohjeita:
Paikkana on Hakalan koulun alapiha, jonne navigaattorilla osoite on Niinipuunpolku. ( Hyran sivuilla mainittu Lehmustie 14 tuo koulun yläpihalle). Pysäköintitilaa on rajoitetusti, joten tulkaa mahdollisuuksien mukaan pyörällä tai jalkaisin.

Sprinttisääntöjen mukaiset kielletyt reitit ja alueet. Kartalla on runsaasti pieniä, viivoituksella merkittyjä kiellettyjä alueita (lähinnä talojen piha-alueilla) ja oliivinvihreät piha-alueet ovat tietysti kiellettyä aluetta.

Säätila vaihtelee melko runsaasti. Kadut ja polut saattavat muuttua liukkaiksi.

A-rata on yritetty tehdä monipuoliseksi sprinttiradaksi ja B-radalle tuo vaihtelua metsäalueille sijoitetut rastit.

Kartat ovat A4 kokoa
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Iltarastit”