Hyvinkäänkylän korttelirastit 6.1.2018

Keskustelua/ilmoituksia iltarasteista.
Vastaa Viestiin
Marko
Viestit: 127
Liittynyt: 23.12.10 18:14:54

Hyvinkäänkylän korttelirastit 6.1.2018

Viesti Kirjoittaja Marko » 04.01.18 17:51:25

Korttelirastikausi alkaa! Hyvinkäänkylän koulu (Uudenmaankatu 169) lauantaina 6.1.2018, lähtö on auki klo 13-14. Aikuiset 6 €, alle 19-vuotiaat 3 €, perhe 12 €, viiden kerran lippupaketti 25 €, jäsenet ilmaiseksi. Emit-ajanotto lähdössä ja maalissa, ei rasteilla. Korttimaksumahdollisuus (sillä varauksella että laitteet toimivat säässä). Liikuntasetelitkin huolitaan.

Rasteilla on pienet rastiliput (yhdellä näillä näkymin normaalikokoinen johtuen rastipisteen - kukkulan itäjuuri - laaja-alaisuudesta). Toivottavasti ne säilyvät kaupunkialueella.

A-rata 9,1 km, 9 rastia, A3
B-rata 7,2 km, 9 rastia, A3
C-rata 5,6 km, 7 rastia, A4
D-rata 2,9 km, 7 rastia, A5

Pituudet viivoja pitkin.

Käytössä vanhat symbolit (ISOM 2000) paitsi kielletyn alueen symboli, joka Condesissa on ISOM 2017 -ohjeen mukainen.
Rastilippu-palvelu ei ole vielä käytössä.

Radat on suunniteltu niin, että ne toimivat säällä kuin säällä. Ladut, jäädytettävät kentät ym. on siis merkitty kielletyiksi alueiksi. Tämän hetken lumitilanteen perusteella hiihtäjiä tuskin on, mutta toisaalta rastipisteet kiertäessäni viime viikolla laduilla näkyi muutamia ihmisiä (vaikka latuja ei ollut edes ajettu).

Toivottavasti kaikki kiinnittävät huomiota kiellettyihin alueisiin.

Kielletty alue (huom: uusi symboli - molemminsuuntainen vinoviiva, siis vinoruudukko): alueelle ei saa mennä ollenkaan. Tällä on merkitty mm. jäädytettävät kentät, keskeiset pistepellot sekä pari rakennustyömaata.
Kielletty reitti (pinkit X:t): reittiä pitkin ei saa mennä, ylittää saa. Tällä on merkitty mm. ladut.
Ylityskielto (hieman rastiväliviivaa paksumpi pinkki viiva): ei saa ylittää. Tällä on merkitty rautatiet muualta kuin ylityspaikkojen kohdalta. (Ylityskielto kieltää ainoastaan ylittämisen, mutta lajisäännöt kieltävät rautateitä pitkin kulkemisen.)
Pihamaa (oliivinvihreä alue): kuin kielletty alue, alueelle ei saa mennä. Huom: pihamaan läpi kulkevia polkuja/teitä saa käyttää. Pihamaalle päättyviä polkuja ei voi käyttää. Pihamaan läpi kulkevia polkuja, joita ei ole kuvattu karttaan, ei myöskään saa käyttää.

Kielletyn alueen tai reitin merkinnöillä on lisäksi kuvattu pari aluetta, joista olisi kartan perusteella saanut mennä, mutta jotka todellisuudessa olivat niin pihamaisia, että niiden kautta kulkeminen ei välttämättä olisi miellyttänyt asukkaita. Lisäksi on merkitty muutama kohta, joista kartan perusteella ei tarkasti katsottuna saa mennä, mutta jotka voi nopeasti vilkaistuna tulkita sallituiksi.

Liitteenä on lauantain kartasta esimerkkejä kaikista em. kohteista.

Jokaiselle rastivälille on pyritty saamaan reitinvalintavaihtoehtoja. Radat kulkevat pääpiirteissään rakennetulla alueella, mutta joka radalla joutuu kulkemaan vähintään 50 m metsän puolella. Kaikilla radoilla on myös mahdollisuus tehdä enemmänkin reitinvalintoja metsäpolkuja hyödyntäen. Maastossa on erittäin liukasta.
Liitteet
kiellettyjä alueita.jpg
kiellettyjä alueita.jpg (292.56 KiB) Katsottu 419 kertaa

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Iltarastit”