Parantolan sprintti

Keskustelua/ilmoituksia iltarasteista.
Vastaa Viestiin
HeikkiS
Viestit: 28
Liittynyt: 25.04.12 22:52:32

Parantolan sprintti

Viesti Kirjoittaja HeikkiS » 19.01.20 23:33:49

Hyvinkään Rastin korttelirastikausi jatkuu lauantaina 25.1.2020 Hämeenkadun koululla, Erkylänkatu 2. Lähtö on auki klo 10-11. Karttana Parantolan sprinttisuunnistuskartta, mittakaava 1:4000 ja karttojen koko A4. Sprinttiradat A 4,7 km, B 3,8 km ja C 2,4 km. (matkat sprinttisääntöjen mukaista lyhintä sallittua reittiä) Tapahtuma on sprintti-CUPin 2. osakilpailu.
Radat sijaitsevat pääosin Parantolanpuiston ja urheilupuiston alueella. Karttamaksut: Aikuiset 6 €, alle 19-v. 3 €, perhe 12 €, korttimaksu käy myös. Emit-kortin vuokra 2 € myös jäseniltä. Ennakkoilmoittautuminen ja ennakkomaksu mahdollista Rastilipun kautta, lisätiedot http://www.hyvinkaanrasti.fi/iltarastit/rastilippu/.

HeikkiS
Viestit: 28
Liittynyt: 25.04.12 22:52:32

Re: Parantolan sprintti

Viesti Kirjoittaja HeikkiS » 20.01.20 22:11:45

Kannatta kerrata sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet. Tällä kerralla kaikkien aitojen ylittäminen on kielletty. Siis säännöistä poiketen myös ”yhden väkäsen” aitojen ylittäminen on kielletty. Vain kartassa aukolla merkityistä porteista saa kulkea. Tumman vihreällä merkityistä istutuksista ei saa mennä läpi. Ei myöskään niistä, jotka on leikattu alas.

Sähkökadun saa ylittää vain suojateitä. Ne näkyvät katkona ylityskieltoviivassa. Lisäksi on muutamia viivoituksella merkittyjä kiellettyjä alueita. Mm. Pesäpallokentän hiekkatekonurmi + kaukalo, Urheilukentän aidattu alue ja muutama tontin kulma. Lisäksi kaksi ratasuunnittelun vuoksi suljettua reittiä A-radallla

A-rata (Sprintticupin kilparata) sisältää paljon erilaisia reitinvalintatehtäviä, joissa monessa on kyse esteen kiertämisestä. Haasteena onkin lähinnä kyetä kovassa vauhdissa valitsemaan vaihtoehtojen väliltä ja lukemaan tulevat rastivälit etukäteen. Mukana on kuitenkin muutama toivon mukaan vaativampikin rastiväli, joissa nopea silmäys ei riitä reitinvalintavaihtoehtojen havaitsemiseen.

B-radasta on pyritty tekemään jonkin verran A:ta helpompi ja C-radasta on pyritty tekemään selvästi helpompi vaihtoehto.
Kannattaa vielä muistella Vieremän sprintin ohjeita parin viikon takaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Iltarastit”