Kipinän Sprintti 12.5.2022

Keskustelua/ilmoituksia iltarasteista.
Vastaa Viestiin
HeikkiS
Viestit: 36
Liittynyt: 25.04.12 22:52:32

Kipinän Sprintti 12.5.2022

Viesti Kirjoittaja HeikkiS »

Iltarasteilla sprinttisuunnistus Kipinällä

Hyvinkään Rastin iltarasteilla sprinttisuunnistus torstaina 12.5.2022 Kipinän alueella, Kenkätehtaankatu 1. Lähdöt klo 16.30 - 19. Tämä on myös seuramestaruuden 1. osakilpailu. Sprintissä juostaan sokkeloisessa kaupunkiympäristössä ja yritetään valita nopein reitti. Rasteilla on torstaina rastiliput ja EMIT-leimasimet.

Radat: A 3,8 km, B 2,7 km ja C 1,7 km. Karttana on 1:4000 mittakaavainen sprinttisuunnistuskartta. Karttamaksut 8 € / 4 € mieluiten ”Rastilippu”-palvelun kautta mutta myös paikalla voi ilmoittautua ja maksaa. Seuran nettisivuilta löytyy tarkemmat ohjeet maksutavoista.
Huom! Seuramestaruutta tavoittelevat juoksevat ensin oman sarjansa mukaisen radan ja sen jälkeen voi jälkiverryttelyä hoitaa muilla radoilla. Tästä tarkempaa ohjeistusta erikseen.

Ratoja voi suunnistaa myös omatoimirasteina seuraavan viikon. Omatoimirasteilla vain merkkinauhat. Omatoimirasteille valmiita tulostekarttoja myös seuran postilaatikosta, Noronkierto 5, pe 13.5. alkaen.


Lisäohjeita:
Paikkana on Kipinän pohjoispuolinen p-alue, jonne pääsee koulun pihan kautta Kenkätehtaankatu 1 tai aseman parkin kautta Solbonkadulta. Pysäköinti liikennemerkkien mukaisesti P-alueelle. Paikalle pääsee mukavasti myös pyörällä, junalla tai jalkaisin.
Sprinttisääntöjen mukaiset kielletyt reitit ja alueet. Kartalla on vinorasterilla merkittyjä kiellettyjä alueita (lähinnä talojen piha-alueilla) ja oliivinvihreät piha-alueet ovat tietysti kiellettyä aluetta.

A-rata on yritetty tehdä vaativaksi sprinttiradaksi. B- ja C-radat helpompia.
Kartat ovat A4 kokoa
HeikkiS
Viestit: 36
Liittynyt: 25.04.12 22:52:32

Re: Kipinän Sprintti 12.5.2022

Viesti Kirjoittaja HeikkiS »

Hei

Kipinän sprintin tulokset julkaistaan iltarastisivuilla sellaisenaan. Rastiväliaikojen perusteella on kuitenkin ilmeistä, että osa suunnistajista on käyttänyt kielltyksi reitiksi merkittyjä rautatien tasoylikäytäviä. Iltarasteilla jokainen suunnistaa ilokseen, eikä tällaiset virheet haittaa sen enempää kuin muutkaan pikku pummit. Sprintin A-rata oli tehty mahdollisimman vaativaksi.

Seuramestaruuden osalta kuitenkin kilpailun "tuomarineuvosto" tutkii asiaa ja ilmoittaa myöhemmin erikseen seuramestaruuden sprinttiosakilpailun tulokset.

Ratamestari
reinike
Viestit: 236
Liittynyt: 07.11.03 16:17:13

Re: Kipinän Sprintti 12.5.2022

Viesti Kirjoittaja reinike »

Iltarastisivuillekin korjattiin tulokset ja merkittiin "oikaisijat" keskeyttäneiksi, jotta rastiväliajat jäisi näkyviin. Reittihärvelissä näkyy alkuperäiset loppuajat.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Iltarastit”