Uutisoinnista ja muusta

HyvinkaanRasti.fi tiedottaa - sivustoon liittyvää keskustelua.
pekka
Site Admin
Viestit: 607
Liittynyt: 14.10.03 15:44:43
Paikkakunta: Helsinki

Uutisoinnista ja muusta

Viesti Kirjoittaja pekka » 11.01.11 22:02:41

Pakko vähän keventämää työtaakkaani hyran www-sivujen suhteen ja ennen niin säntillisesti harrastettu kisatulosuutisointi jää jatkossa melko vähälle.

Samoin kalenteriin ei enää lisäillä suunnistuskilpailuja, vaan tarjolla on vain linkkiä SSL:n ja SU-UU:n kalenteriin. Ehkä joskus ko. tahoilta pukkaa sopivassa muodossa olevaa kalenteria ulos, jolloin sieltä saataisiin tapahtumat HyRan kalenteriin automaattisesti. Tätä odotellessa...

Etusivun kalenteri on toistaiseksi pois käytöstä pikku sählingin takia, mutta se palailee kyllä tässä piakkoin.

Vähän alkaa vanhalta jo ruuti loppua www-ylläpidon suhteen mutta sinnitellään nyt vielä tovi.

pekka

Avatar
jouni
Site Admin
Viestit: 903
Liittynyt: 15.10.03 14:01:17
Paikkakunta: Hollola
Viesti:

Re: Uutisoinnista ja muusta

Viesti Kirjoittaja jouni » 14.01.11 10:51:20

Pakko vähän kompata Peksiä tässä. Nykyään etusivulle on mukavasti tyrkyllä muutakin kamaa kuin tuloskeräilyjä, joten ne saakin jäädä vähemmälle. No ei ehkä tähän aikaan vuodesta, mutta yleisesti kuitenkin ihan mukavasti on alkanut tulla juttuideoita ym. laitettavaksi sivuille. Tulosten keräily on ollut hieno juttu, mutta siinäkin on monta puolta, toiset tykkää että nimi näkyy ja toiset (varsinkin huonomman kisan jälkeen) haluaisivat piilottaa koko tuloksen ylipäätään :wink:

Jatkossa voisi tehdä niin, että raportoidaan isoimmista kisoista ja hyvistä suorituksista. Se, mikä on iso kisa ja mikä on hyvä suoritus, on tietysti hankala arvioida. Mutta laitetaan tuloksia kun muistetaan ja jaksetaan. Voisin itse yrittää nyt vähän tsempata sivujen kanssa kun Jukolavuodet alkaa olla takana.

Tulisikohan liiton IRMA-järjestelmästä kisoista kalenteria vaikka XML:nä... saa nähdä. Pekka on tehnyt siinäkin ihan järjettömän duunin kun on lisäillyt kisoja seuran kalenteriin, kiitos siitä.
Mestari tekee harjoituksen

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “HyvinkaanRasti.fi tiedotukset”