Venla -ryhmään otetaan mukaan lisää nuoria

jannet
Viestit: 414
Liittynyt: 26.03.06 15:49:29

Venla -ryhmään otetaan mukaan lisää nuoria

Viesti Kirjoittaja jannet » 12.11.08 20:04:57

Venlat kokoontuivat maanantaina 10.11. ensimmäisen kerran ryhmänä. Paikalla oli 7 venlaa ja muutama nuori on lisäksi ilmoittautunut mukaan toimintaan, muttei päässyt aloitustilaisuuteen. Yhteiseksi tavoitteeksi asetettiin osallistuminen Venlojen viestiin Mikkelissä kesäkuussa 2009. Tämä toki ilman minkäänlaisia sijoituksellisia tavoitteita.

Talvikaudella käydään läpi suunnistusajattelua ja -tekniikkaa sekä kehitetään fyysisiä ominaisuuksia. Koska suunnistustaitojen kartuttaminen aloitetaan ihan perusasioista on hyvä tilaisuus vielä ilmoittautua mukaan. Ilmoita kiinnostuksesta Jannelle 0500-272557 tai sähköpostilla janne.turpiainen(äät)hyvinkaanrasti.fi

Poikiakaan ei hyljeksitä, joten jos on kovasti kiinnostusta niin ilman muuta voi tulla teoriatilaisuuksiin ja harjoituksiin mukaan. Enemmän kuin toivottavaa, että muutkin seuralaiset tulisivat mukaan harjoituksiin ja yhteislenkeille. Seuratkaa kalenteria. Niin ja vanhemmille venloille treeni-intoa, sillä tarvitaan monta ankkuria, koska "ankkuri-ikäisiä" venloja on ryhmässä aika vähän.

Palaa sivulle “Marraskuu”