Suunnistuskoulu 24.8.

kaisa
Viestit: 190
Liittynyt: 04.11.03 14:52:05
Paikkakunta: Hyvinkää

Suunnistuskoulu 24.8.

Viesti Kirjoittaja kaisa » 22.08.10 21:42:41

Hei,

Tiistaina 24.8. klo 18 Suunnistuskoulun harjoitus Riihimäen varuskunnassa. Opastus varuskunnan portilta.

Harjoituksena reittiviiva/reittisuunnistus, jossa leimaus neulalla (Rastireittiläisillä karttaan piirretty maastossa kulkeva nauha, jonka varrella olevat rastit merkattava neulalla ja kynällä. Tukireittiläisillä sama rata, mutta karttaan ei ole merkattu kuin lähtö ja maali). Tarjolla myös tiistairastien 2, 4 ja 6 km. Näissä emit-leimaus. Molemmat harjoitteet siis samasta paikasta.

Hyvinkääläisten kannattaa ajaa Hyvinkää-Riihimäki radanvarsitietä Riihimäelle. Vastaantulevista liikennevaloista jatkatte suoraan ja siitä edelleen rautatieaseman ohi kunnes käännytte Pohjoiselle rautatiekadulle (kääntyy aseman ohitettuanne/ mukulakivetyksen loputtua oikealle). Jatkatte Pohjoista rautatienkatua kunnes tulee opasteet Riihimäen vankila/Tienhaara/varuskunta (Oravankatu). Käännytte oikealle Vankilan/Tienhaaran/varuskunnan suuntaan. Tämän jälkeen toinen risteys oikealle, missä varuskunnan portti. HUOM! Varautukaa näyttämään henkilöllisyytenne. (Googlaten Tykkikentäntie, Riihimäki= löytyy varuskunnan portti).

Opastus: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kart ... e=&lang=fi

HUOM.!

Ti 31.8. ei ole harjoitusta Riihimäellä, vaan lähdemme koko Suunnistuskoulun väki Nummelaan Alueen Oravapolkukisaan bussilla. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, tee se pikaisesti Kaisalle!

Muistakaa myös Suunnistuskoulun Syysleiri Nummelassa 11.-12.9. Leiripäällikkö Ville Jumppaselta tuli kaikille kutsu sähköpostilla pe 20.8. Vahvistakaa osallistumisenne Villelle viikon kuluessa.

Suunnistuskoulun harjoitukset jatkuvat syyslomaan asti viikoittain. Tässä vielä päivämäärät muistutukseksi, koska porukkaamme on liittynyt uusiakin perheitä:

Ti 24.8. klo 18 Riihimäen Varuskunta
Ti 31.8. Alueen oravapolkukisa Nummelassa
Ti 7.9. klo 18 Lavinto (Hausjärvellä)
To 9.9. Sarjasuunnistus Tuusulassa (TVV)
Ke 15.9. klo 17-19 Erkylän maja (Hyvinkään koululaissuunnistus)
To 16.9. Sarjasuunnistus Nurmijärvellä (RR)
Ke 22.9. Vehkojan koulu
Ke 29.9. Vehkojan koulu
Ke 6.10. Taskulamppusuunnistus
Ke 13.10. Taskulamppusuunnistus
Ke 20.10. Taskulamppusuunnistus

Vehkojan koulun harjoituksista ja taskulamppusuunnistuksista tiedottelemme vielä tarkemmin, kunhan ajat ja paikat selviävät.

Palaa sivulle “Uutisarkisto 2010”