Irmasta

Avatar
jouni
Site Admin
Viestit: 903
Liittynyt: 15.10.03 14:01:17
Paikkakunta: Hollola
Viesti:

Irmasta

Viesti Kirjoittaja jouni »

Hei seuraväki!

Kilpailuihin ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut. Verkkovihko on poistunut käytöstä ja IRMA-palvelu on tullut tilalle. Tässä ohjeita Hyvinkään Rastin kilpailuilmoittautumisiin:

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautuneena IRMAan. Osoite on https://irma.suunnistusliitto.fi

Käyttäjätunnus on lisenssinumerosi ja salasanasi on joko henkilötunnuksesi neljä viimeistä merkkiä tai syntymäaikasi muodossa ppkkvv riippuen siitä, mitä henkilötietoihin on kirjattu. Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi käy vaihtamassa salasana.

Kirjauduttuasi palveluun etusivulla on seuran kilpailukalenteri. Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailun kohdalla olevasta ”Ilmoittaudu”-linkistä, josta pääsee kyseisen kilpailun tietoihin ja sieltä edelleen ilmoittautumisiin.

Jokainen voi ilmoittaa itsensä lisäksi myös muita seuran jäseniä, esimerkiksi perheenjäsenet. Nämä ilmoittautumiset suoritetaan loppuun maksamalla osanottomaksu Verkkopankissa joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ilmoittautuminen ei ole voimassa ennen kuin se maksetaan. Ilmoittautuminen ei onnistu ilman voimassaolevaa lisenssiä.

Hyvinkään Rasti ry maksaa jäsentensä kilpailuilmoittautumisia seuraavasti:
  • alle 20-vuotiaat: kaikki kilpailut
    edellisellä loppurankilla 1. luokan saavuttaneet aikuiset: AM- ja SM-kilpailut
    kaikki jäsenet: AM-kilpailut
Seuran maksamia kilpailuita varten jäsenet on jaettu ilmoittautumisryhmiin, jotka mahdollistavat ryhmälle kuuluvien kilpailuiden osanottomaksujen siirtämisen seuran maksettaviksi. Valitettavasti nämä ryhmät eivät tällä hetkellä näy kuin seuran pääkäyttäjälle, mutta jatkossa ryhmä ja siihen kuuluvat kilpailut näkyvät käyttäjän omissa tiedoissa.

Jotta henkilö voisi siirtää omien ilmoittautumistensa lisäksi muita saman seuran jäseniä (esim. lapset) seuran maksettavaksi, tulee seuran pääkäyttäjän antaa hänelle ilmoittamisoikeus. Näitä oikeuksia on pyritty laittamaan seuran jäsenille jo valmiiksi, mutta mikäli tarvitset tällaista oikeutta, voit pyytää sitä seuran pääkäyttäjältä, esimerkiksi Hanna Partaselta. Pääkäyttäjä käy maksamassa seuralle siirretyt osanottomaksut aina kilpailun ilmoittautumisportaiden päättyessä.

Viesteihin voi ilmoittautua kilpailukalenterista kohdalta linkistä ”ilmoita viestihalukkuus”. Varsinaisen joukkueen ilmoittaminen tapahtuu sitten linkistä ”Ilmoita viestijoukkue”.
Mestari tekee harjoituksen
Lukittu

Palaa sivulle “Marraskuu”