Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup 2021

Keskustelua suunnistuskilpailuista. Sekä kesä- että hisukisoista, henkilökohtaisista että viesteistä.
Vastaa Viestiin
Avatar
Morten
Viestit: 155
Liittynyt: 18.12.03 02:54:48
Paikkakunta: Mariefors

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup 2021

Viesti Kirjoittaja Morten »

Pyöräsuunnistuksessa on käynnistymässä kaudella 2021 uusi cup-muotoinen kuuden tapahtuman sarja, Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup. Cupissa kilpaillaan henkilökohtaisissa kilpailuissa. Yhteiskilpailussa ovat mukana ikäluokat alkaen sarjoista H/D15 (SM-sarjat). Sarjan pistelaskussa on mukana kymmenen parhaan osakilpailun pisteet. Pistetilannetta voi seurata ensimmäisen tapahtumaviikonlopun jälkeen O-Skills -palvelussa. Cupin parhaat palkitaan kauden päätteeksi finaalin yhteydessä. H/D21-sarjoissa cupin voittajat saavat 500€:n ja H/D20-sarjoissa 300€:n harjoittelustipendit. Muissa sarjoissa voittajille jaetaan tuotepalkintoja. Kausi 2021 toimii kilpailusarjan pilottikautena ja kokemusten perusteella tavoitteena on jatkuvuus vuosiksi eteenpäin.

Cup-ohjelma
1.-2.5. Evo, keskimatka ja pitkä matka, MM-katsastus
22.-23.5. Espoo, SM-sprintti ja SM-pitkä
5. ja 7.7. Suomussalmi, kaksi keskimatkaa, Kainuun Rastiviikko
1.8. Tampere, sprintti ja keskimatka
7.8. Lohja, SM-keskimatka
19.9. Tampere, sprintti ja keskimatka, Suomen Cup -finaali

Kaksi Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -osakilpailua televisioidaan IS-TV -alustalla sekä Ruutu-suoratoistopalvelussa. Ensimmäinen tuotanto tehdään Espoon SM-sprintistä lauantaina 22.5. ja toinen cupin finaalista Tampereelta sunnuntaina 19.9. Kesäkuussa 2021 Kuortaneella järjestetään pyöräsuunnistuksen nuorten ja aikuisten MM-kilpailut ja Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup toimii lajispesifisen kuvauskaluston, kuvausteamin ja kilpailijan seurantamenetelmien testaajana ja kehittäjänä. Näin saadaan luotua Suomen Cupin ja Kuortaneen MM-kisalähetysten kautta touko-syyskuun yli ulottuva ennenkokematon näkyvyys lajille. Uutuutena sarjassa on myös Kainuun Rastiviikon yhteydessä toteutettavat pyöräsuunnistuskilpailut. Nyt on loistava mahdollisuus tehdä kotimaan kesälomasuunnitelma, jossa yhdistyvät erittäin nopeat ja hyväkulkuiset Suomussalmen kangasmaastot niin suunnistaen kuin pyöräsuunnistaenkin. Myös pyöräsuunnistusmaajoukkue leireilee samaan aikaan seudulla.

Lisätietoja cupista löydät Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup – Pihkafit -sivustolta tai @PysuSuomenCup
Lisätietoa Suomen Cupista: https://www.pihkafit.fi/pyorasuunnistuksen-suomen-cup/

Cup ja koko PySu kausi alkaa aivan koht'sillään Evolla. Ekat kisat heti vapun jälkeen 1-2.5. Ilmoittautumisaika päättyy 25.4 ja jälki-ilmot 27.4 mennessä.

Kisakutsu: http://www.fillarirastit.com/wp-content ... s_2021.pdf
Mr Tammikuu 2005
Avatar
Morten
Viestit: 155
Liittynyt: 18.12.03 02:54:48
Paikkakunta: Mariefors

Re: Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup 2021

Viesti Kirjoittaja Morten »

Suomen Cup jatkuu SM-kisoilla (Sprintti ja Pitkä matka) 22-23.5 Espoossa. Huomioikaa että ilmoittautumisaika kisoihin päättyy jo 13.5 juurikin SM-statuksen takia.
Mr Tammikuu 2005
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kilpailut”