10mila 2024

Keskustelua suunnistuskilpailuista. Sekä kesä- että hisukisoista, henkilökohtaisista että viesteistä.
Vastaa Viestiin
Teemu
Viestit: 47
Liittynyt: 09.04.16 19:55:04

10mila 2024

Viesti Kirjoittaja Teemu »

HyRa pyrkii osallistumaan ruotsalaiseen 10mila-viestikilpailuun, joka käydään 4.–5.5. Nynäshamnissa tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Jos haluat osallistua 10milaan HyRan joukkueissa, ilmoittaudu seuraavalla lomakkeella viimeistään 12.2.: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... w/viewform – huomaa nopea aikataulu. Sen jälkeen arvioidaan, onko osallistujia riittävästi joukkueiden ilmoittamiseksi. HD16-sarjan ilmoittautumiset on jo kerätty, ja nyt pyritään kokoamaan joukkueet miesten ja naisten sarjoihin.

Matkaan lähdetään perjantaina 3.5. ja paluu tapahtuu aikaisin maanantaina 6.5. Suomeen saapuvalla laivalla. Matkat tehdään omilla autoilla. HyRa maksaa kilpailuun liittyvät kustannukset, mutta matkustukseen on omavastuu. Tarkat summat selviävät myöhemmin, mutta kustannusarvio on 90 €/hlö (ei sisällä laivalla muita ruokailuja kuin aamupalan), jos molempiin sarjoihin saadaan joukkue. Jos osallistujamäärä on pienempi, seuratukea voi kasvattaa.

Miesten viestissä on kymmenen ja naisten viestissä kuusi osuutta. Molemmat sisältävät sekä päivä- että yöosuuksia, ja on sallittua juosta molemmissa viesteissä, mutta naiset eivät saa juosta miesten viestissä ennen osuuttaan naisten viestissä. Naisten lähtö on lauantaina illalla pimeään aikaan. Kahden osuuden jälkeen viesti keskeytetään, ja sitä jatketaan aamulla takaa-ajona kahden osuuden jälkeisten aikaerojen perusteella. Miesten lähtö on puolestaan lauantaina alkuillasta. Kolmen osuuden jälkeen viesti keskeytetään, ja sitä jatketaan yöllä takaa-ajona kolmen osuuden jälkeisten erojen perusteella.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kilpailut”