Urhea-taitoharjoitukset

Valmennusaiheinen keskustelu; testijuoksut, salivuorot, yms.
Vastaa Viestiin
Marko
Viestit: 230
Liittynyt: 23.12.10 18:14:54

Urhea-taitoharjoitukset

Viesti Kirjoittaja Marko »

HyRa on liittynyt Urhea-rinkiin. Käytännössä kyse on Uudellamaalla toimivien suunnistusseurojen verkostosta, jossa seurat järjestävät vuorotellen harjoituksia kaikkien mukana olevien seurojen hyödynnettäviksi.

Kaikki HyRan jäsenet saavat käydä suunnistamassa Urhea-harjoituksia. Harjoitukset ovat omatoimisesti suunnistettavissa yleensä noin kaksi viikkoa. Harjoitusten tiedot lisätään Suomisportiin omatoimisten taitoharjoitusten ryhmään. Ryhmään on mahdollista liittyä tällä linkillä (tarvitaan Suomisport-tunnus). Kaikki HyRan jäsenet voivat liittyä ryhmään.

Urhea-harjoituksia otetaan silloin tällöin nuorten harjoituksiksi. Näihin yhteisharjoituksiin saavat osallistua kaikki seuralaiset. Kaikkiin Urhea-harjoituksiin ei kuitenkaan järjestetä yhteistä harjoitusta. Yhteisharjoituksista tiedotetaan täällä, ja niihin pitää ilmoittautua etukäteen. Yhteisharjoitusten lisäksi kaikki Urhea-harjoitukset ovat siis omatoimisesti suunnistettavissa, ja tiedot löytyvät Suomisportista.

Ensimmäiset kaksi yhteisharjoitusta:
- Kellonummi (Espoo), järjestäjä OK77. Harjoitus ke 18.5. ja kokoontuminen Hyvinkään rautatieasemalla klo 17.
- Landbo-Storträsk (Helsinki), järjestäjä Pihkaniskat. Harjoitus ke 25.5. ja kokoontuminen Hyvinkään rautatieasemalla klo 17.

Jos osallistut yhteisharjoituksiin, ilmoittaudu etukäteen (marko.pietari at gmail.com). Nuoret ilmoittautuvat tutusti Suomisportiin.
Marko
Viestit: 230
Liittynyt: 23.12.10 18:14:54

Re: Urhea-taitoharjoitukset

Viesti Kirjoittaja Marko »

Sunnuntaille 5.6. on suunniteltu yhteisharjoitusta RR:n Urhea-treeniin (Pietarinmäki). Kokoontuminen rautatieasemalla klo 9.00. Jos olet tulossa, ilmoittaudu (marko.pietari at gmail.com), niin saat kartan. Nuoret voivat käyttää Suomisportia.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Valmennus”