Koskelankulman iltarastit ke 25.5.!

Keskustelua/ilmoituksia iltarasteista.
Vastaa Viestiin
Mia H.
Viestit: 17
Liittynyt: 13.04.19 18:13:31

Koskelankulman iltarastit ke 25.5.!

Viesti Kirjoittaja Mia H. »

Tämän viikon iltarastit suunnistetaan helatorstain takia jo keskiviikkona 25.5.2022. Paikkana Koskelankulma, hiekkakuopan puoli, os. Uudenkyläntie 308, Hyvinkää. Maastoon voi lähteä klo 16.3-19.00.

Maaston typistymisen vuoksi tarjolla on metsäsprinttiradat. Matkat: A-rata: 3,1 km /14 rastia, B-rata 3,2 km/15 rastia ja C-rata 1,8 km/9 rastia. Pidempää matkaa kaipaaville on tuplasprintti A+B 6,3 km. A- ja B-sprintti ovat suunniteltu erillisiksi eli niillä on yhtä rastia lukuun ottamatta eri rastipisteet. Lapsille ja nuorille on tarjolla RR- ja TR-radat.
Maastossa on runsaasti rasteja lähekkäin, joten tarkistakaa koodit! Juoksuvauhtia hidastaa alueella tehty harvennushakkuu. Polut ovat kuitenkin auki.
25.5. ovat paikalla myös Kaukasten asukasyhdistyksen kahvio ja Suunnistajan kauppa!

Omatoimirastit ovat kierrettävissä 26.5.-1.6. Pysäköinti on aiempien vuosien tapaan Uudenkyläntie 260 puomin takana vanhalla tiepohjalla. Puomi on valelukossa eli ajettuasi siitä, laita portti takaisin kiinni. RR- ja TR-radoilla ei ole omatoimisuunnistusmahdollisutta!. Huomioi, että lähtöpaikkoja on kaksi. A-radalle omansa lähellä omatoimipysäköintiä sekä B- ja C-radalle omansa iltarastitapahtumapaikan vieressä. A- ja B-radoille pääsee kuitenkin kätevästi "kesken matkan" omatoimipysäköinnistä.

Maastossa liikkuessasi ota huomioon muut liikkujat ja ulkoilijat. Alueella ajetaan motocrossia, joten pidä silmät ja korvat auki.

Omatoimirastien karttoja saa seuran postilaatikosta Noronkierto 5 iltarastitapahtuman jälkeen.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Iltarastit”