Ohjeet foorumien käyttöön

Pääasiassa suunnistustavaroiden kauppapaikka. Ostan/myyn viestit tänne.
Vastaa Viestiin
webmaster
Site Admin
Viestit: 807
Liittynyt: 14.10.03 10:50:42

Ohjeet foorumien käyttöön

Viesti Kirjoittaja webmaster »

Näin rekisteröidyt
-Rekisteröiminen ei ole pakollista, mutta suotavaa. Saat enemmän mahdollisuuksia foorumin käyttöön rekisteröitymällä (mm. äänestykset, avatar jne.). Osalle palstoista et voi edes kirjoittaa rekisteröitymättä, joten rekisteröityminen kannattaa aina!
-Valitse ruudun yläreunasta rekisteröidy.
-Hyväksy ehdot.
-Täytä lomakkeen kentät.
- Rekisteröintilomakkeessa on kysymys: Mikä on Hyvinkään Rastin virallinen seuralyhenne? Tähän pitää osata vastata oikein, muuten ei rekisteröinti onnistu.
-Lähetä lomake (alhaalla oleva nappula)
-Ylläpidon on aktivoitava tunnuksesi, tässä voi kestää kiireistämme riippuen muutama päivä. Saat sähköpostilla tiedon kun tunnuksesi on aktivoitu!

Sisään kirjautuminen
- Kun saavut foorumille, olet oletusarvoisesti vain vierailija. Sinun täytyy kirjautua sisään. Valitse siis Kirjaudu sisään

Näin luot uuden aiheen
Voit luoda uuden aiheen siirtymällä ensin päänäkymästä haluamallesi palstalle ja valitsemalla sieltä Uusi aihe.

Näin vastaat viestiin
Voit vastata viesteihin avaamalla ensin viestiketjun ja valitsemalla sitten Vastaa.

Vain jäsenille oleva palsta
Yksi foorumien palstoista on tarkoitettu vain seuramme jäsenille. Sitä eivät muut voi edes lukea, kirjoittamisesta puhumattakaan. Saat oikeudet palstaan automaattisesti, kunhan olet rekisteröitynyt. Me täällä ylläpidossa päättelemme kuulutko seuraamme vai et ja annamme sinulle oikeudet palstalle sen perusteella. Mutta huomaa, että sinun on pakko rekisteröityä, muuten emme mitenkään voi oikeuksia sinulle antaa. Jos oikeuksia palstalle ei ala kaikesta huolimatta kuulua, olemme tehneet virheen - ota siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen webmaster@hyvinkaanrasti.fi ja pyydä oikeuksia.

Muuta
Foorumit tarjoavat kaikenlaista muutakin palvelua (mm. yksityisviestit). Näistä ei nyt anneta tässä sen kummallisempaa ohjetta. Kokeilkaa asioita rohkeasti itseksenne ja kysykää muilta apua jos ongelmia ilmenee.
Viimeksi muokannut webmaster, 10.04.07 12:40:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
webmaster
Site Admin
Viestit: 807
Liittynyt: 14.10.03 10:50:42

Viesti Kirjoittaja webmaster »

Spammaajat ovat ottaneet foorumimme uhrikseen lähettämällä ylläpidon vaivoiksi tekaistuja käyttäjätunnuksia, joissa ei ole muuta oikeaa kuin kotisivu, joka on sitten täynnänsä jotain mainoksia. Näitä tulee nykyisin n. yksi viikossa. Ilmeisesti tässä on ideana saada meidän foorumimme lukijat kurkkimaan uusimman foorumin jäsenen tietoja tuosta foorumin etusivulta ja sitten vierailemaan näillä kotisivuilla joihin löytyy linkki jäsenen tiedoista.

Yritämme taistella tätä rasittavaa ilmiötä vastaan enabloimalla ns. visual confirmationin rekisteröintivaiheessa. Toivottavasti auttaa. Ohjeet sen suorittamiseen lisätty ylle.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kauppapaikka”