Neljän tuulen portin laatan paljastustilaisuus

pekka
Site Admin
Viestit: 607
Liittynyt: 14.10.03 15:44:43
Paikkakunta: Helsinki

Neljän tuulen portin laatan paljastustilaisuus

Viesti Kirjoittaja pekka »

Kytäjä-Jukolan noin seitsemän vuotta kestänyt projekti päätettiin järjestelytoimikunnan 15. kokoukseen 10.11.2010 Hyvinkään kaupungintalolla. Kokouksen jälkeisenä lauantaina 13.11. Kytäjä-Jukolan väki osallistui seuraavan Salpa-Jukolan 2011 järjestäjän, Vehkalahden Veikkojen isännöimään Jukola-kokoukseen Virolahden Harjun Oppimiskeskuksessa, tulevan Jukolan tapahtumapaikalla. Ensi vuonna 100 vuotta täyttävä haminalaisseura ja seuraavien Jukoloiden 2012-15 järjestäjät saivat käyttöönsä Kytäjä-Jukolan loppuraportin ja kaikki ne opit, mitä projektimme aikana omaksuttiin. Tavoitteemme oli jakaa osaamistamme mahdollisimman avoimesti ja tasapuolisesti epäkohtiakaan unohtamatta. Kysymystulvasta ja rakentavista keskusteluista päätellen onnistuimme myös tässä tavoitteessamme.

Järjestelytoimikunnan viimeinen kokous päätti myös pystyttää Kytäjä-Jukolan kisaportin, “Neljän tuulen portin”, uudelleen kilpailukeskukseen. Porttiin kiinnitetään metallilaatta, jonka testin kokous myös hyväksyi. Laatta paljastetaan Suolijärventien parkkialueella sunnuntaina 12.12.2010 klo 12.

Jukolan järjestäjäseurojen Hyvinkään Rastin ja Rajamäen Rykmentin jäsenet sekä talkoolaiset ja muu yleisö ovat tervetulleita seuraamaan paljastustilaisuutta. Rajallisista pysäköintimahdollisuuksista johtuen suositellaan kimppakyytien käyttöä.

Kytäjä-Jukolan järjestelytoimikunta
Lukittu

Palaa sivulle “Joulukuu”