HyRa G-miehet 2019

Valmennusaiheinen keskustelu; testijuoksut, salivuorot, yms.
Vastaa Viestiin
Avatar
Morten
Viestit: 146
Liittynyt: 18.12.03 02:54:48
Paikkakunta: Mariefors

HyRa G-miehet 2019

Viesti Kirjoittaja Morten » 26.11.18 19:06:50

Nyt kun tämä varttuneempien miesten joukkio on hiljalleen järjestäytynyt ja pöhinää alkaa olla ihan nousujohteisesti, niin ajattelin avata tulevan vuoden kisakautta käsittelevät topicin jo hieman etukäteen. Kuten kaikki tiedämme niin rautainen perusta antaa valmiudet räjähtäviin suoritteisiin sitten varsinaisella kisakaudella. Rautainen perusta luodaan hartaasti ja hitaasti asian vaatimalla tarkkuudeella, Roomankaan sokkeleita ei valettu päivässä. Sitä perustaahan on jo alettu luomaan nyt ja esim. G-kävelyt sekä yötreenit ovat hyvässä vauhdissa, joten hyvä alkupaukku on luotu.

Noilla em. aktiviteeteillä on hyvä aloittaa, mutta itse haluaisin heittää ilmaan yhden hyvän harjoitusmuodon, joka on kaiken lisäksi hauskaa. Asiahan on tietenkin hiihtosuunnistus. Osa G-miehistä tätä käsittääkseni jo harrastaakin vaihtelevalla menestyksellä. Luen itseni mukaan tähän joukkoon. Viestini onkin osoitettu niille, joita ei suksien päällä näe lintulauta rinnuksilla (onko heitä?)

HiSu on harrasteena kerrassaan upea ja mikäli radat ovat laadittu oikein, voi yhden kisasuoritteen aikana parhaimmillaan kokea silkkaa iloa, riemua ja nautintoa, jäätävää kauhua, puhdasta v*tutusta sekä huimaa onnistumisen tunnetta. Miksi lykkiä suksillaan päämärättömästi vailla suuntaa ympyrää pururadalla kun voi eksyttää itsensä huolella lumiseen korpeen/maastoon, edellyttäen toki että lunta tulee. Toki normi hiihtokin on jees, mutta haluan nyt herätellä KAIKKI G-miehet hisustamaan. Jos viitsitte vilkaista menneitä tuloksia järjestyistä kisoista, niin osanottajakato on valitettava fakta nykykisoissa. Tässä lajissa jos missä tärkeintä on osanotto eikä menestys. Eikä tarvitse olla kummoinen hiihtäjäkään, itseäni esimerkkinä käyttäen, niin lienen yksi teknisesti Suomen surkeimmista hiihtäjistä, mutta liikkuminen talvisessa luonnossa on vaan upeaa vaikkei meinaisi pysyä pystyssäkään. Onneksi suksien kanssa voi käyttää sauvoja :lol:

Kaiken tämän länkytyksen takana on the HAASTE kaikille G-miehille. Haastan kaikki G-miehet HiSu-kisoihin ottamaan mittaa toisistaan. Tulen jossain vaiheessa julkaisemaan HyRan G-miesten Hisu-haaste Cup kisan, sääntöineen ja ohjelmineen kun tulevan talven kisakalenteri selkiytyy.

Eli palaan asiaan noissa merkeissä myöhemmin, muissa merkeissä aiemmin.
Mr Tammikuu 2005

Tapsa T
Viestit: 60
Liittynyt: 02.11.03 15:33:44
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: HyRa G-miehet 2019

Viesti Kirjoittaja Tapsa T » 26.11.18 23:15:39

No nythän Markku pistikin mielenkiintoista asiaa. Nuo kuvatut kisasähellyskokemukset sopivat meikäläisellä kyllä kesäsuunnistukseenkin mutta varsinkin hisu-urille & liukkaille suksille. Vuosien tauon jälkeen tuli viime talvena kokeiltua parit hisut. Eivätkä muuten olleet mitään suksentappokisoja! Jatkokin on ollut mietinnässä ja tuo Markun avaus taisi ratkaista asian. Muutama seura on tässä kohtuuetäisyydellä koittanut sitkeästi vielä kisoja järjestellä. On se sen verran isotöistä hommaa, että soisi heille asiakkaitakin. Miksei takavuosien mahtiseurakin voisi koittaa puhaltaa omaan hisuhiillokseensa. Enkä nyt tarkoita urien ajamista. :)

Hisu-Cupin ohjelmaa odotellen. G-miehellä ei pipo enää kiristä!

jyrkilmo
Viestit: 29
Liittynyt: 21.12.16 17:57:34

Re: HyRa G-miehet 2019

Viesti Kirjoittaja jyrkilmo » 29.11.18 20:27:44

Voi HiSu!

Äläkee yllyttäkö - pakko kokeilla! [-o<

Avatar
Morten
Viestit: 146
Liittynyt: 18.12.03 02:54:48
Paikkakunta: Mariefors

Re: HyRa G-miehet 2019

Viesti Kirjoittaja Morten » 30.11.18 00:25:41

Erästä toista lausahdusta mukaellakseni, niin "Ei se kerta vielä miestä HiSu-niiloksi tee ja kymmenestä kerrasta tili nollautuu" :mrgreen:

Katselin että tuossa olisi kymmenen potentiaalista starttia, ja tasaisen cup'in saa kun seitsemän parasta suoritusta lasketaan mukaan. Kisaohjelma työn alla vielä mutta säännöt ovat jo valmiit. Teen G-Haaste-cupille oman topicin kun kaikki on valmista
Mr Tammikuu 2005

Avatar
Morten
Viestit: 146
Liittynyt: 18.12.03 02:54:48
Paikkakunta: Mariefors

Re: HyRa G-miehet 2019

Viesti Kirjoittaja Morten » 31.12.18 12:18:04

Uusi vuosi jo ovella kolkuttelee. Kohta alkaa kuntokorttelit ja taidetaan HiSustamaankin päästä. Avaan tänään uuden topicin aiemmin lupaamaani HiSu Haaste Cup 2019 koitosta koskien. G-kävelyitä voi varmasti jokainen joka haluaa ja viitsii vielä sunnuntaisin järkätä, niitä voi tuolla nimenhuudossa ilmoitella. Itse ainakin ajattelin tulevana sunnuntaina käydä taas Kytäjällä kävelemässä, jos kiinnostaa lähteä mukaan, niin tervetuloa vaan. Ja jos oikein kunnon hiihtokelit pakkaa päälle, niin eihän mikään estä järjestämästä vaikka sunnuntaisin G-hiihtolenkkiä. Miettikääpä sitä, jos ei HiSu kisoja satu olemaan lähellä silloin.
Mr Tammikuu 2005

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Valmennus”